ONS en duurzaamheid

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker onderdeel van uw vastgoed. Gebouwen verbruiken 20% van het totale energieverbruik in de wereld. Veel bedrijven nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid om dit verbruik terug te dringen.

ONS en energie

Ook ONS onderneemt duurzaam. Wij zijn bovendien in staat uw vastgoed tegen het laagste energieverbruik te beheren. En natuurlijk profiteert uw huurder daar ook van. Een laag energieverbruik vertaalt zich in lagere servicekosten. Energielabels geven inzicht in de energieprestatie van vastgoed en tonen de mogelijke besparingsmaatregelen. Met een duurzaam energielabel heeft uw vastgoed meer waarde.

Keurmerk

Voor kopers en huurders fungeert het energielabel steeds meer als keurmerk. De overheid is een van de partijen die hierbij het voortouw neemt: Vanaf begin 2010 koopt of huurt de Rijksoverheid enkel nog kantoorgebouwen met maximaal energielabel C. Een duidelijk zichtbaar energielabel moet zijn aangebracht in publiekelijk toegankelijke gebouwen die door de overheid worden gebruikt. Met een groen energielabel onderscheidt u zich als maatschappelijk verantwoord ondernemer. Hetzelfde geldt voor uw klanten.